over mij

In een beweeglijke wereld schrijf ik onder verschillende gedaanten: redacteur en journalist, storyteller en copywriter. De context maakt de pen.

Tot mijn vaste klanten mag ik een paar pers- en communicatiebureaus met mooie namen rekenen. Met evenveel plezier neem ik opdrachten aan van ondernemers, particulieren, kmo’s of publieke organisaties. Ik houd ervan om aarzelende ideeën tot een wervelend verhaal om te vormen. Of een slimme quote tot een overtuigende campagne. Geen diva-allures hier overigens. Ik werk correct en tijdig af wat is beloofd.

FLITSBIO

Opgeleid in de taal- en letterkunde (Romaanse Talen) en in de antropologie

Door de wol geverfd als vrijetijdsmanager in de publieke en semi-publieke sector

Sinds enkele jaren fulltime journalist en copywriter

Skills en jobervaring in marketing, videojournalistiek en onderwijs

MOOIPRAAT

Elke Laeremans, Torfs

“Ik vind het fantastisch goed geschreven, echt waar! Het is helemaal waar we voor staan en wat ik wilde vertellen. Dit maakt me echt blij.”

Koen Crucke en Jan Gheysens, artiestenkoppel

“Heleen, prachtig geschreven en exact hoe wij in elkaar zitten. Je hoeft geen woord te veranderen.”

Lies De Smedt, LakeSprings & Uplace

“Bart [Verhaeghe] apprecieert het enorm als een gesprek gewoon correct wordt weergegeven, met de flow waarin dat gesprek ook daadwerkelijk verliep. En dat was inderdaad het geval!”

Jelle Van De Velde en dr. Servaas Bingé, emma.health

“Bijzonder leuk en vlot artikel. Heel objectieve en faire weergave van wat we gezegd hebben.”

Paul Van Den Bosch, topsportcoach

“Bedankt om me het artikel te bezorgen ter nazicht. Het was een gemakkelijke klus. Voor de allereerste keer krijg ik een tekst toegestuurd waarin ik me 100% kan vinden.”

Prof. dr. Theo Compernolle, neuropsychiater

“Ik krijg regelmatig vragen van journalisten voor een interview. Meestal is het resultaat oké, soms herken ik me helemaal niet in de tekst en moet ik die zelfs grotendeels herschrijven. Af en toe is er eentje waarin ik mezelf en mijn verhaal helemaal herken. Onlangs verscheen er zo een: https://lnkd.in/gX3pT6p. Warm aanbevolen.”

Filip Willocx, managing partner BioOrg

“Het is duidelijk dat jij een schrijver bent. Heel tevreden met deze tekst, waarvoor dank.”