verhaal

Verhaal Wat je schrijft is je visitekaartje, dat lever je graag proper af.

OPFRISSEN EN
HERSCHRIJVEN

Krijg je maar niet de juiste toon te pakken voor die folder? Worstel je met de structuur van je nieuws- brief? Leest de info op je website wat droogjes?   

Ik fileer je teksten met trefzekere hand en herwerk ze. Het resultaat? Soepel, overtuigend en krachtig schrijfwerk. Met een inhoud die beroert én doel treft.

VERS VAN DE PERS

Klop bij me aan voor Verslaggeving meeting of evenement / journalistieke tekst / presentatie of speech / journalistieke bijdrage / (jaar)magazine of paper

Een blanco blad? Heerlijk. Je onvertelde verhaal is bij mij in goede handen. Of het nu al het papier heeft geraakt of alleen nog in je hoofd bestaat.


Vertrekken vanuit een interview? Focusgroep op poten zetten? Documentatie of scriptie uitpluizen? Verslag nemen tijdens een vergadering? Mee een evenement (tekstueel) vormgeven? Kom erbij, zet u, draag aan.

TEKSTCORRECTIE

Niet met het woordenboek in de knuisten geboren? Ik ontdoe je teksten in een ommezwaai van zetfouten en uit-de-haakse zinnen.

Je boodschap komt even patent voor de dag als jijzelf. Daar zorg ik voor. Van mailing over blog tot brochure of scriptie.